top of page
colla_infantil2.jpg

Colla infantil

La Colla infantil va néixer el 2003 i va ser batejada per la "colla gran" dels diables de Cervera Carranquers un 12 de juliol de 2003.

Durant la setmana anterior a l'Aquelarre, se celebraven tot una colla de tallers per a nens, entre els quals hi havia el de diables. En aquest taller, als nens que s'hi apuntaven se'ls ensenyava el que és ser un diable cerverí, com es vesteix i com es fa un correfoc... i s'acabava el dia de l'Aquelarre fent un correfoc a la cercavila de la tarda amb tot el que havien après durant aquella setmana.

Després de cinc edicions un grup de diables de la colla no se’n va poder estar i va tirar endavant el que podríem dir el projecte de més envergadura al que Carranquers s’havia enfrontat, crear una Colla infantil.

El projecte va ser tot un èxit i la Colla infantil no va parar de créixer fins al dies actuals, on té un llarga llista d’espera per poder ser membre.

Actualment, la Colla infantil està formada a partir del model de la gran, amb el Llucifer, la Diablessa, els Diables, l'Estendard i els Tabalers. L'arsenal es completa amb dues maces grans i dues mitjanes.

bottom of page